Referenties

Van gewoon een uurtje sparren tot het begeleiden van een symposium. Met trots presenteren wij hieronder een aantal reviews van onze onze opdrachtgevers. 


Ursula van Zantvliet Rozemeijer - Directeur

"Rens heb ik leren kennen als een enthousiaste en oprechte professional. Hij weet als geen ander hoe hij mensen aan elkaar kan koppelen. Hierbij houdt hij de grote lijnen in de gaten en dat dat alle belangen worden gediend. Ook is hij een netwerker pur sang, waardoor zijn netwerk veelomvattend is."


Marika Biacsics – van der Horst  / Directeur – bestuurder

"Als één van de eerste netwerkorganisaties die zich aansloot bij Netwerkgids Nederland ken ik Rens (al bijna 10 jaar) als een zeer betrouwbare, goede en betrokken adviseur. Zijn daadkrachtige adviezen hebben meerdere keren tot concrete acties en oplossingen geleid. Rens is een doorzetter en volhouder. Hij is nuchter en to-the-point en als je een doekje voor het bloeden zoekt, of een lapmiddel, dan ben je bij Rens dus aan het verkeerde adres! De adviezen van Rens zijn doorgaans pijnlijk eerlijk. Maar als je op zoek bent naar (zelf)reflectie, en inzicht wat leidt tot uitzicht, zit je bij Rens helemaal goed."


Marlijn van der Valk - General Manager

"Wij hebben Rens ervaren als een gemotiveerde en fijne collega. Hij heeft altijd een hoge mate van gastgerichtheid getoont en alle werkzaamheden steeds naar tevredenheid verricht! Gelukkig blijven we ook op lange termijn samenwerken."


Jorinde Schouten - Founder

"Ik ontwikkel zelf een matchplatform voor netwerken en werk regelmatig met Rens samen voor het proces, strategie en waarde toevoegen voor netwerken. Ik ken geen andere expert in Nederland die zo veel kennis en ervaring heeft op dit gebied. Als adviseur ervaar ik Rens als zeer deskundig, eerlijk, betrouwbaar en onafhankelijk. Als je serieus bent over netwerken moet je Rens erbij hebben!"


Sandra de Bie - Directeur

"Wij hebben Rens leren kennen in ons bedrijf als een hele enthousiaste en gedreven organisator. Met een luisterend oor en om samen naar een mooie oplossing te zoeken. En ook handig om er dan resultaten uit te halen. Wij hopen nog lang zaken te doen met Rens."


Jan 't Hoen & Grietje van der Heide - Eigenaren