Lijst met alle online netwerkorganisaties en netwerkapps

Auteur: Rens Tanis
Laatste update: 1 april 2024


Mede door de Coronacrisis waren netwerkers aangewezen op de digitale snelweg om te netwerken. Managers van netwerkorganisaties (businessclubs, branche- en beroepsverenigingen) moesten uitwijken via Teams, Google Meet, Zoom en vele andere tools leden met elkaar in verbinding brengen in plaats van een analoge bijeenkomst. Lastig, maar beter iets dan niets. Een flink aantal netwerkorganisaties bieden reeds haar leden de mogelijkheid om 365 dagen per jaar te netwerken door middel van een app. De telefoon, tablet en desktop zijn geweldige middelen, om naast het fysieke netwerken, ook leden te informeren en connecten. 


Netwerkgids Nederland is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit en of uitvoering van de bovenstaande dienstverlening. Raadpleeg voor actuele zaken en voorwaarden altijd de organisatie zelf. Jouw organisatie op deze pagina?

Gratis plaatsing op deze pagina? Ben jij een aanbieder van een online netwerkorganisatie of netwerkapps? Stuur dan een email naar info@netwerkgidsnederland.nl o.v.v. bedrijfsnaam en een link naar de website / YouTube video.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.