Blog: Grabby - Digitale Visitekaart

Mike Forsch van Grabby en Rens Tanis van Netwerkgids Nederland

Auteur: Rens Tanis

Het visitekaartje is in zakelijk netwerken en in de sales essentieel. Stapels papier gaan er jaarlijks doorheen.  En worden vaak na ontvangst richting de prullenbak verwezen. Niet heel duurzaam. Natuurlijk zijn er veel uitstekende apps (via netwerkorganisaties) in de markt om snel gegevens uit te wisselen via de digitale snelweg. Daarvoor is het vaak noodzakelijk om een account en / of een app te installeren.  Innovaties in zakelijk netwerken zien wij als Netwerkgids Nederland graag . Na een telefoontje en een demonstratie van Co-Founder Mike Forsch waren wij om. En onlangs ontvingen van Mike zelf onze eigen Grabby. 


Over de Grabby
De Grabby combineert de charme van het offline netwerken met de digitale mogelijkheden. Dit PVC of houten visitekaartje verwijst nieuwe connecties via de geïntegreerde NFC-chip of de QR-code in het design door naar een volledig gepersonaliseerd profiel. Niet alleen kunnen nieuwe connecties jouw contactgegevens, foto, logo, socials, etc. bekijken, deze kunnen ook direct in de telefoon worden opgeslagen. Check de website van Grabby hier voor een uitgebreide beschrijving en bestellen.

 

Voordeel relaties Netwerkgids Nederland
Relaties en klanten van Netwerkgids Nederland kunnen via een unieke code extra voordeel ontvangen. Neem contact op Rens Tanis via rens@netwerkgidsnederland.nl voor meer details, de kortingscode en / of over het gebruik van een Grabby tijdens verkoopgesprekken of bezoeken van netwerkevents. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.