Vergaderbreaks

Elke zakelijke meeting draait om ontmoeting. Interactie tussen mensen. Het behalen van doelen in een relatief korte tijd. Netwerkgids Nederland heeft verschillende vergaderbreaks om voor, tijdens en na elke bijeenkomst op een luchtige en zinvolle manier mensen echt met elkaar in contact te brengen. Alle activiteiten staat in teken van netwerken. Boek nu en voeg waarde toe aan jouw vergadering, netwerkbijeenkomst, congres, bedrijfsuitje of evenement.


Masterclass Netwerken

Het programma is interactief en bevat veel ludieke oefeningen om de netwerkvaardigheden direct in de praktijk te brengen. We sluiten af met een examen (geheime opdracht). Het programma wordt afgestemd op jouw (netwerk-) organisatie en deelnemers. Voorkom dat je ooit nog in de standaard valkuilen van netwerken valt. 

Lees meer »

Strategische Sessie

Netwerkorganisaties gebruiken de Strategische Sessie om effectief de doelstellingen, missie en visie en toekomstige events samen met de leden vorm te geven. Daarnaast worden we regelmatig ingeschakeld om oplossingen te genereren voor commerciële, strategische en branche gerelateerde vraagstukken.  

Lees meer »

Outdoor: Katapult

Welk team maakt het mooiste, maar vooral de meest effectieve katapult met de beschikbare materialen. Let op: je hebt slechts 3 pogingen om het projectiel af te vuren en te bewijzen dat teamwork en creativiteit echt wat kan opleveren. Op Landgoed Zonheuvel (provincie Utrecht, slechts enkele minuten vanaf de A12) hebben wij een eigen outdoor locatie middenin het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Liever een andere locatie? Laat het ons weten. 

Lees meer »

Outdoor: Rondleiding Landgoed Zonheuvel

Ga met jouw gezelschap heerlijk wandelen in de sprookjesachtige omgeving van Landgoed Zonheuvel in Doorn. Je ziet en ervaart het prachtige Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, spannende verhalen van Maarten Maartens en het Maarten Maartenshuis en beklimmen we de Uitkijktoren de Kaap (optioneel) voor een adembenemend uitzicht. Oh ja, het kan zijn dat je ook nog een opdracht krijgt. In ieder geval zorgt deze prachtige wandeling voor informele gesprekken en ontspanning. 

Lees meer »

Outdoor: Croquet

Pak de croquet hamers op en speel met jouw team de sterren aan de hemel. Ontwijk wel onderweg de hindernissen. Werk samen om het uitdagen parcours succesvol te voltooien. Op Landgoed Zonheuvel (provincie Utrecht, slechts enkele minuten vanaf de A12) hebben wij een eigen outdoor locatie middenin het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Andere locatie? Laat het ons weten. 

Lees meer »

Outdoor: Indentieke Constructie

Wie zijn de sterren in leiderschap, communicatie, teamwork en praktisch inzicht? In deze challenge bouw je letterlijk aan het verbeteren van het interne of externe netwerk.  Wij hebben een eigen outdoor locatie in het midden van het land op Landgoed Zonheuvel. Andere locaties in overleg.

Lees meer »

Speeddate: Grand Prix

Wij zorgen ervoor dat jouw gasten van het evenement, congres, personeelsuitje of andere gelegenheid op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen. Boek deze variant van de Speeddate Classic. Maak met jouw persoonlijke miniatuur auto, vliegtuig of boot razendsnel contact met andere bezoekers. Let op; bezoekers die lang van stof zijn maken kans op een bezoekje aan de pitstraat om een tijdstraf in ontvangst te nemen. 

Lees meer »

Speeddate: Classic

Snel en effectief zorgen wij ervoor dat jouw gezelschap elkaar snel zal ontmoeten op jouw event. Voordat we de speeddate echt gaan starten zal Netwerkgids Nederland de deelnemers de fijne kneepjes van een goede pitch leren. En niet alleen leren, de deelnemers gaan ook de perfecte pitch in elkaar sleutelen. Zo kan de netwerker in jouw groep niet alleen effectief de speeddaten, maar geven we ook genoegen ingrediënten mee om op lange termijn andere (netwerk-) bijeenkomsten altijd een goede introductie te geven. 

Lees meer »

Maatwerk

Staat jouw activiteit of heb je speciale wensen? Wel een vergaderbreak, maar nog geen locatie gevonden? Geen nood, Netwerkgids Nederland heeft een groot netwerk om een vergaderbreak of evenement geheel op maat te ontwerpen op basis van jouw wensen en budget.

Lees meer »

Partners

 Interesse in een vergaderbreak, maar nog geen locatie voor jouw vergadering, netwerkbijeenkomst, congres, evenementen of bedrijfsuitje? Indien gewenst regelen wij de complete dag inclusief zalen, catering en overnachtingen. Een kleine selectie uit ons netwerk vind je hieronder.