Kennisbank

Handige tips, trucs en artikelen van Netwerkgids Nederland en partners. Gratis inspiratie en handvatten voor specialisten in gastvrijheidsindustrie en netwerk- en evenementenbranche. 


Tip: Perspectief Bestemming Heuvelrug 2030 RBT Heuvelrug & Vallei

Regionaal Bureau voor Toerisme Heuvelrug & Vallei (RBT)  is specialist voor de gebiedsmarketing van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Met 600 regiopartners in de gastvrijheidsindustrie, 9 gemeentes en de provincie Utrecht wordt hard gewerkt aan om dit gebied vitaal te houden voor bewoners, bezoekers en organisaties. 

Lees meer »

7 netwerkapps voor netwerkorganisaties

Door: Rens TanisMede door de Coronacrisis waren netwerkers aangewezen op de digitale snelweg om te netwerken. Managers van netwerkorganisaties (businessclubs, branche- en beroepsverenigingen) moesten uitwijken via Teams, Google Meet, Zoom en vele andere tools leden met elkaar in verbinding brengen in plaats van een analoge bijeenkomst. Lastig, maar beter iets dan niets. Een flink aantal netwerkorganisaties bieden reeds haar leden de mogelijkheid om 365 dagen per jaar te netwerken door middel van een app. De telefoon, tablet en desktop zijn geweldige middelen, om naast het fysieke netwerken, ook leden te informeren en connecten. Netwerkgids Nederland heeft er een aantal op een rijtje gezet om jouw netwerk of community te versterken. Ontbreken er nog een aantal tips, zet ze hieronder bij de reacties of stuur een email naar info@netwerkgidsnederland.nl

Lees meer »