Consultancy

Wij faciliteren jouw organisatie over het maken van de juiste keuze over complexe strategie, marketing, sales, evenement en communicatievraagstukken. Meer omzet, leden en klanten? Profiteer van ruim 20 jaar ervaring in de netwerk- en gastvrijheidsbranche van Rens en zijn netwerk. 

Werkwijze

  • Consultant - trusted advisor (management, strategie, persoonlijke ontwikkeling);
  • Interim of freelance  sales, marketing of commercieel manager;
  • Event specialist (organisator, dagvoorzitter, creatie van verbindende activiteiten)
  • Trainer (o.a. sales, marketing, netwerken, gastvrijheid);

Wie is Rens

Bekijk de pagina over ons en lees meer over het C.V., de filosofie en de hulptroepen van Rens. 


Flexibel project management

De markt is grillig. Daarom werk ik op flexibele wijze met jou samen door middel van concrete doelstellingen en afspraken. Er zijn verschillende vormen mogelijk. Op basis van een vast uurtarief  of vast gesteld bedrag per project. Indien nodig passen we de opdracht tussentijds aan op basis van behoefte.  Rens is als onafhankelijk adviseur 7 dagen in de week bereikbaar voor prangende vragen en oplossingen voor een aantrekkelijk uurtarief. Wel zo makkelijk en effectief. Neem contact op met Rens voor meer informatie over de aantrekkelijke tarieven en voorwaarden.


Meer informatie 

Specialiteit: Masterclass Netwerken

Iedereen doet links- of rechtsom aan zakelijk netwerken. Jouw netwerk aan klanten, personeel, leveranciers, werk of kennis levert altijd de grootste resultaten op. Waar je ook behoefte aan hebt. Echter, het beheren en vergroten wordt vaak gezien als bijzaak. Tenzij je een Masterclass Netwerken van Netwerkgids Nederland volgt. Meer informatie

Opdrachtgevers aan het woord

Ursula van Zantvliet Rozemeijer / Directeur Meerbusiness Amsterdam
"Rens heb ik leren kennen als een enthousiaste en oprechte professional. Hij weet als geen ander hoe hij mensen aan elkaar kan koppelen. Hierbij houdt hij de grote lijnen in de gaten en dat dat alle belangen worden gediend. Ook is hij een netwerker pur sang, waardoor zijn netwerk veelomvattend is."


Marika Biacsics – van der Horst  / Directeur – bestuurder Netwerk Cliënt-en-Raad Zorg (NCZ)
"Als één van de eerste netwerkorganisaties die zich aansloot bij Netwerkgids Nederland ken ik Rens (al bijna 10 jaar) als een zeer betrouwbare, goede en betrokken adviseur. Zijn daadkrachtige adviezen hebben meerdere keren tot concrete acties en oplossingen geleid. Rens is een doorzetter en volhouder. Hij is nuchter en to-the-point en als je een doekje voor het bloeden zoekt, of een lapmiddel, dan ben je bij Rens dus aan het verkeerde adres! De adviezen van Rens zijn doorgaans pijnlijk eerlijk. Maar als je op zoek bent naar (zelf)reflectie, en inzicht wat leidt tot uitzicht, zit je bij Rens helemaal goed."


Jorinde Schouten / Founder Mastermatch
"Ik ontwikkel zelf een matchplatform voor netwerken en werk regelmatig met Rens samen voor het proces, strategie en waarde toevoegen voor netwerken. Ik ken geen andere expert in Nederland die zo veel kennis en ervaring heeft op dit gebied. Als adviseur ervaar ik Rens als zeer deskundig, eerlijk, betrouwbaar en onafhankelijk. Als je serieus bent over netwerken moet je Rens erbij hebben!"


Sandra de Bie / Directeur Sociaal, Cultureel en Educatief Ontmoetingscentrum De Twee Marken

Wij hebben Rens leren kennen in ons bedrijf als een hele enthousiaste en gedreven organisator. Met een luisterend oor en om samen naar een mooie oplossing te zoeken. En ook handig om er dan resultaten uit te halen. Wij hopen nog lang zaken te doen met Rens.