Strategische Sessie

Strategische Sessie

Wil je effectief resultaat en ideeën genereren over actuele onderwerpen of vraagstukken? Netwerkgids Nederland is de onafhankelijke regisseur om jouw gezelschap effectief met elkaar in dialoog te gaan en concrete resultaten te genereren. 


Mogelijke thema's en vraagstukken

Netwerkorganisaties gebruiken de Strategische Sessie om effectief de doelstellingen, missie en visie en toekomstige events samen met de leden vorm te geven. Daarnaast worden we regelmatig ingeschakeld om oplossingen te genereren voor commerciële, strategische en branche gerelateerde vraagstukken.  


Programma en werkwijze

  1. Samen met jouw organisatie bepalen vooraf we een 1 of meerdere thema's met bijhorende sleutelvraag. Vervolgens ontwikkeld Netwerkgids Nederland het programma bestaande uit 2 onderdelen van elk 1 uur. Een inventarisatiefase en een opdracht.
  2. Voor de inventarisatiefase worden een aantal brainstormtafels ingericht van maximaal 6 personen. Elke tafel wordt geleid door een tafelvoorzitter, bestaande  een specialist op het gekozen onderwerp of iemand uit jouw organisatie. Zij krijgen bij de start van het evenement een duidelijke briefing.
  3. Per ronde van 1 kwartier (maximaal 4 ronden) worden de actuele thema's door de tafelvoorzitter ingebracht, die zorgen voor een dialoog en uitwisseling van kennis. Rens Tanis zorgt voor speciale feedbackformulieren met tips om de dialoog aan de gang te krijgen en houden. De output van de inventarisatiefase vormen de ingrediënten voor de opdracht, om uiteindelijk de sleutelvraag te beantwoorden.
  4. Het 2e uur staat in teken van het oplossen van de sleutelvraag met een uitdagende en creatieve opdracht. De resultaten worden na afloop gepresenteerd door de tafelvoorzitters. Eventueel is er een prijs te winnen voor de beste tafel. De verkregen resultaten zijn na afloop door de organisatie makkelijk te bundelen in een rapport, die na afloop van de bijeenkomst aan de (aanwezige) leden verstuurd kunnen worden als naslagwerk en inspiratie. 

Algemene informatie

  • Geschikt vanaf 12 personen
  • Gemiddelde tijdsduur: 120 minuten
  • Activiteit is geschikt voor zowel in- als outdoor
  • Vereist geen lichamelijke inspanning
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Deze activiteit wordt op maat afgestemd op jouw doelstellingen, gasten en programma

€ 25,- ex btw per persoon

Exclusief 1-malige bijdrage i.v.b. met de voorbereiding van € 399,-