Evenementen

Netwerkgids Nederland brengt mens & bedrijf samen. Rens Tanis en zijn team ondersteunen en organiseren netwerkbijeenkomsten, congressen, relatiedagen, personeelsuitjes, symposia, strategiedagen en andere evenementen voor en met diverse opdrachtgevers. Bekijk de Netwerkagenda en vergroot jouw netwerk!


Netwerkagenda

NPS ledenvergadering | 29-06-23

Netwerkgids Nederland verzorgd voor de Koninklijke Metaalunie een complete netwerkdag van a tot z bij Goedlandt Circulair Landgoed Beheer / Landgoed Zonheuvel.  Deze bijeenkomst is uitsluitend voor leden van de NPS.

Lees meer »

Club Netwerkgids: Hengelsport Meeting - Visvijver de Wilgenplas 8-9-23

Ruim 800.000 mensen gooien jaarlijks een hengeltje uit. Niet alleen de spanning om de targetvis te vangen, het genieten van de natuur en avontuur staat centraal. Netwerkgids Nederland combineert dat met zakelijk netwerken. Deze editie zijn we te gast bij het gloednieuwe Visvijver de Wilgenplas te Maarssen. Voordat we daadwerkelijk gaan vissen zorgen we aan de Netwerkgids Stamtafel onder leiding van Rens Tanis dat alle deelnemers elkaar leren kennen en de eerste matches worden gemaakt. Na het vissen zullen we de sterke verhalen uitwisselen tijdens de netwerkborrel.

Lees meer »

Let op: de Netwerkagenda bevat meetings en events van Netwerkgids Nederland (Club Netwerkgids) en haar opdrachtgevers. Bijeenkomsten van onze opdrachtgevers hebben eigen voorwaarden, doelgroepen en prijzen. Bezoek altijd de betreffende website voor alle actuele informatie en regelementen. 


Club Netwerkgids

Club Netwerkgids

Club Netwerkgids zijn netwerkbijeenkomsten georganiseerd door Netwerkgids Nederland zelf.

  • Geen lidmaatschap.
  • Korte meetings met veel impact.
  • Programma bevat altijd effectieve matchmaking + activiteit.
  • Loyaliteitsprogramma: verzamel Mier Punten voor extra's.
  • Onder leiding van Rens Tanis - oprichter Netwerkgids Nederland met team.

Maatwerk meeting

Netwerkgids Nederland evenementen op maat

Wil jij een succesvol programma voor jouw eigen gezelschap organiseren? Of alleen wat ondersteuning nodig voor jouw evenement, congres, personeelsuitje of andere netwerkbijeenkomst? Door ons riante netwerk in binnen- en buitenland zorgen voor wij voor originaliteit en inkoopvoordeel. Dat bespaard jouw tijd en geld. Wij zorgen op ieder type event altijd voor waardevolle verbindingen tussen de bezoekers onderling . Indien gewenst promoten wij jouw event via onze eigen communicatiekanalen om extra bekendheid te genereren en nieuwe bezoekers te werven. Laat het ons weten!


Stel je vraag