Evenementen

Netwerkgids Nederland brengt mens & bedrijf samen. Rens Tanis en zijn team ondersteunen en organiseren netwerkbijeenkomsten, congressen, relatiedagen, personeelsuitjes, symposia, strategiedagen en andere evenementen voor en met diverse opdrachtgevers. Bekijk de Netwerkagenda en vergroot jouw netwerk!


Netwerkagenda

Vind hieronder actuele openbare evenementen van Netwerkgids Nederland (Club Netwerkgids) en haar opdrachtgevers. Let op: meetings van onze opdrachtgevers hebben eigen voorwaarden, doelgroepen en prijzen. Bezoek altijd de betreffende website voor alle actuele informatie en regelementen.

Club Netwerkgids: Autosport Meeting - Supercar Challenge powered by Hancook | 14-4-23

In het weekend van 15 / 16 april 2023 vind de start van het raceseizoen officieel plaats: de VFM Voorjaarsraces. Tijdens onze meeting op 14 april  worden de vrije trainingen gereden. Alle verschillende klassen komen de hele dag in actie waaronder de Supercar Challenge, Ford Fiesta Sprint Cup NL & BE, Mazda MX-5 Cup en BMW M2 Cup Benelux. En jij kan getuige zijn + jouw netwerk uitbreiden. Een hoop moois op de baan en daarmee een perfect decor voor de allereerste Club Netwerkgids Autosport Meeting. 

Lees meer »

Club Netwerkgids: Hengelsport Meeting - Visvijver de Wilgenplas | 12-5-23

Ruim 800.000 mensen gooien jaarlijks een hengeltje uit. Niet alleen de spanning om de targetvis te vangen, het genieten van de natuur en avontuur staat centraal. Netwerkgids Nederland combineert dat met zakelijk netwerken. Deze editie zijn we te gast bij het gloednieuwe Visvijver de Wilgenplas te Maarssen. Voordat we daadwerkelijk gaan vissen zorgen we aan de Netwerkgids Stamtafel onder leiding van Rens Tanis dat alle deelnemers elkaar leren kennen en de eerste matches worden gemaakt. Na het vissen zullen we de sterke verhalen uitwisselen tijdens de netwerkborrel.

Lees meer »

Club Netwerkgids

Club Netwerkgids

Club Netwerkgids zijn netwerkbijeenkomsten georganiseerd door Netwerkgids Nederland zelf.

  • Geen lidmaatschap.
  • Korte meetings met veel impact.
  • Programma bevat altijd effectieve matchmaking + activiteit.
  • Loyaliteitsprogramma: verzamel Mier Punten voor extra's.
  • Onder leiding van Rens Tanis - oprichter Netwerkgids Nederland met team.

Maatwerk

Netwerkgids Nederland evenementen op maat

Wil jij een succesvol programma voor jouw eigen gezelschap organiseren? Of alleen wat ondersteuning nodig? Door ons riante netwerk in binnen- en buitenland zorgen voor wij voor originaliteit en inkoopvoordeel. Dat bespaard jouw tijd en geld. Als netwerkers zorgen wij zelf op ieder evenement altijd voor waardevolle verbindingen tussen de bezoekers onderling . En worden (zakelijke) doelstellingen van de organisatie behaald. Wij zijn trots op de diversiteit en onze geleverde diensten. 


Vragen en wensen