Evenementen

Netwerkgids Nederland brengt mens & bedrijf samen. Rens Tanis en zijn team ondersteunen en organiseren netwerkbijeenkomsten, vergaderbreaks, congressen, relatiedagen, personeelsuitjes, symposia, strategiedagen en andere evenementen voor en met diverse opdrachtgevers.   


Netwerkagenda

Vind hieronder actuele openbare evenementen van Netwerkgids Nederland en haar opdrachtgevers. Let op: meetings van onze opdrachtgevers hebben eigen voorwaarden, doelgroepen en prijzen. Bezoek altijd de betreffende website voor alle actuele informatie en regelementen.

Eventsummit 9 maart 2023

Netwerkgids Nederland is al jaren mediapartner van deze jaarlijkse happening voor de eventbranche. Volg onze socials en de website van Eventsummit voor al het actuele nieuws. 

Lees meer »

Royal Upselling | in ontwikkeling

Netwerkgids Nederland en Netwerk Business Diner organiseren samen een unieke netwerkbijeenkomst “Royal Upselling” bij Porsche Centrum Leusden. In afwachting van de huidige protocollen rond Covid-19 staat deze bijeenkomst op de agenda in 2022.

Lees meer »

Maatwerk

Wil jij een succesvol programma voor jouw eigen gezelschap organiseren? Of alleen wat ondersteuning nodig? Door ons riante netwerk in binnen- en buitenland zorgen voor wij voor originaliteit en inkoopvoordeel. Dat bespaard jouw tijd en geld. Als netwerkers zorgen wij zelf op ieder evenement altijd voor waardevolle verbindingen tussen de bezoekers onderling . En worden (zakelijke) doelstellingen van de organisatie behaald. Wij zijn trots op de diversiteit en onze geleverde diensten. Bekijk hier een selectie van evenementen uit het verleden. 


Vragen en wensen