Op naar Eventsummit 2021!

Rens Tanis, eigenaar Netwerkgids Nederland, mag weer 'live'netwerken. Vanuit de rol van het RBT Heuvelrug & Vallei, gaat we de zakelijke sector op Eventsummit promoten. Spannend, maar een goede zet richting het 'oude normaal'.

 

EventSummit is het grootste ééndaagse platform voor de gehele evenementenindustrie. Circa 250 exposanten en 2.500 bezoekers ontmoeten elkaar Live op 20 mei in Jaarbeurs. Zij zijn door Fieldlabs Evenementen uitgekozen om als 1e beurs van Nederland Live te gaan onder de noemer van Testevenement. Dat betekend dat er zoveel mogelijk aan wordt gedaan om de standhouders en bezoekers op verantwoorde wijze te laten netwerken. 


"De organisatie heeft vele maatregelen genomen om zo veilig mogelijk dit evenement te organiseren.  Bovendien kunnen we de zakelijke partners van het RBT Heuvelrug & Vallei concreet helpen in deze uitdagende tijden.. De vele prachtige locaties, veelal in de natuur, verdienen nu alle steun en hebben het zwaar. Daarom hebben wij besloten om mee te doen.", aldus Rens Tanis. 

 

Bekijk de website van Eventsummit voor alle topsprekers, entertainment, standhouders en hoe je kaarten (nog) kan bestellen. We hopen je daar weer in het echt te zien in de Utrechtstraat, op een veilige doch zinvolle wijze!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.