Voor wie

Netwerkorganisaties

Netwerkgids Nederland is in 2012 gestart met het publiceren van een overzicht met alle netwerkorganisaties in Nederland (1.500+) om bezoekers te koppelen met het juiste netwerk. Rens heeft vele soorten, vormen netwerkbijeenkomsten en events door heel Nederland bezocht en georganiseerd. Wat heeft geleidt tot een unieke kennis en ervaring over zakelijk netwerken. De gids zelf is gestopt, het advieswerk aan netwerkorganisaties en netwerktraining om leden te werven en behouden gaat onverminderd voort.  


Netwerkgids Consultancy zakelijke locaties MICE

Zakelijke locaties

In en na de Coronatijd staat de zakelijke MICE markt onder druk en hebben veel verlies moeten pakken. Is het niet commercieel, dan wel op personeelsgebied. Met de ervaring van Rens (o.a. Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel, Conferentiecentrum Beukenrode en Regionaal Bureau van Toerisme Heuvelrug & Vallei) helpt Netwerkgids Nederland graag  met snelle en doeltreffende acties.

Netwerkgids Consultancy horeca cafe restaurant bar

Horeca

De keuze aan restaurants, cafés en catering specialisten is reuze. De tijd om een goede onderscheidende propositie te ontwikkelen binnen de beschikbare tijd is deel 2.  Altijd fijn als er iemand even kan kijken om toeristen, bedrijven en de lokale bevolking over de drempel te krijgen. En niet naar de concullega. Van fine-tuning van het aanbod tot aan bedenken + uitvoeren van ludieke acties; laat het ons weten. 


Netwerkgids racen motorsport circuits

Auto- en motorsport

Hoe krijg je als coureur en motorsportteam nu nieuwe sponsoren? De auto en motorsport is een dure aangelegenheid.  Natuurlijk wil je als eerste over de finishlijn, maar bij menig team zit de uitdaging om überhaupt op de grid te staan. Netwerkgids Nederland helpt met een heldere commerciële strategie om sponsoren return on investment te krijgen. Zichtbaarheid is alles.  Dat geldt ook voor de organisatoren van alle race-evenementen.  We gaan graag meestrijden om sponsoren en bezoekers naar het circuit te krijgen. 


Netwerkgids Consultancy kastelen buitenplaatsen historische locaties

Kastelen en Buitenplaatsen

Als mensen een dag uit willen of willen vergaderen met in een inspirerende omgeving zijn kastelen en buitenplaatsen geweldige opties. Uitdagingen; facilitair een stevige kostenpost, cultureel erfgoed moet behouden worden, de omringende natuur mag niet teveel belasten en personeel / vrijwilligers die hart en ziel stoppen om gasten optimaal te verzorgen blijven motiveren. Netwerkgids Nederland helpt met stroomlijnen van interne en externe communicatie, zodat bezoekers nog lang van jouw unieke locatie en het verhaal mogen genieten. 


Netwerkgids Consultancy vakantiepark camping b&b

Verblijfslocaties

Hotels, vakantieparken, campings, bed & breakfast. De afgelopen tijd heeft de Nederlander weer ontdekt hoe mooi het eigen land eigenlijk is. De Belgische en Duitse markt komt langzaam weer op gang. Hoe blijft je de binnen- en buitenlandse toerist stimuleren om weer terug te komen? Wat is jouw onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie?  


Netwerkgids Consultancy bioscoop theater concert

Cultuur, musea en recreatie

Theaters, musea, concertzalen, pretparken, dierentuinen en zwembaden.  De markt is beweging. Het digitale aanbod wordt steeds groter, waardoor we meer moeite krijgen om bezoekers in beweging te krijgen. Daarbij stellen gasten steeds meer eisen voor minder entree? Blijven vernieuwen en communiceren om jouw doelgroep snel en effectief bereiken is key. 


Wat kunnen wij voor jouw doen?

Voor meer informatie neem je contact op met Rens Tanis via 06-39015100.

Referenties