Netwerkagenda

Netwerkgids Nederland brengt mens & bedrijf op ludieke wijze samen. 

Rens Tanis en zijn team ondersteunen en organiseren netwerkbijeenkomsten, congressen, relatiedagen, personeelsuitjes, symposia en andere evenementen voor diverse opdrachtgevers.  Ook  organiseren zij ludieke meetings om ons eigen netwerk bij elkaar te brengen. Bekijk hieronder de mogelijkheden en vergroot jouw netwerk!

Actueel

Eventsummit 9 maart 2023

Netwerkgids Nederland is al jaren mediapartner van deze jaarlijkse happening voor de eventbranche. Volg onze socials en de website van Eventsummit voor al het actuele nieuws. 

Lees meer »

Festivak 2022 | 9&10 november 2022

Ook dit jaar zijn we weer trotse Mediapartner van Festivak. Naast het feit dat wij van een bezoek en deelname als standhouder aan dit prachtige event van harte aanbevelen aan elke eventprofessional, zal ook Netwerkgids Nederland actief participeren. Details maken we in de loop van de tijd via deze pagina en socials bekend. 

Lees meer »

Royal Upselling | in ontwikkeling

Netwerkgids Nederland en Netwerk Business Diner organiseren samen een unieke netwerkbijeenkomst “Royal Upselling” bij Porsche Centrum Leusden. In afwachting van de huidige protocollen rond Covid-19 staat deze bijeenkomst op de agenda in 2022.

Lees meer »

Netwerkbijeenkomsten uit het verleden

Van een relatiedag op Circuit Spa-Francorchamps tot netwerkbijeenkomst speciaal voor managers van zakelijke netwerkorganisaties. Wij zijn trots op de diversiteit en onze geleverde diensten. De gemeenschappelijke deler: wij hebben altijd gezorgd voor waardevolle verbindingen tussen de bezoekers. 

Ondersteuning voor jouw event?

Wil jij een bijeenkomst of evenement voor jouw eigen gezelschap organiseren en heb je daar ondersteuning bij nodig? Bekijk alle mogelijkheden op de pagina consultancy.  Let op: de evenementen van onze opdrachtgevers hebben eigen reglementen, doelgroepen en prijzen. Bezoek altijd de betreffende website voor alle actuele informatie en voorwaarden.