Royal Upselling | in ontwikkeling

Royal Upselling netwerkbijeenkomst door Rens Tanis en Frits Schiphorst

Netwerkgids Nederland en Netwerk Business Diner organiseren samen een unieke netwerkbijeenkomst “Royal Upselling” bij Porsche Centrum Leusden. In afwachting van de huidige protocollen rond Covid-19 staat deze bijeenkomst op de agenda in 2022.

Het verhaal

We zijn continu bezig met netwerken en acquisitie. Soms vergeten we oprechte aandacht te geven aan onze bestaande relaties. Hoe behouden we onze klanten? Tijdens deze netwerkbijeenkomst gaan we met elkaar onder bezielende leiding van Frits Schiphorst en Rens Tanis in dialoog over de voor- en nadelen van upselling en gaan we samen concrete ideeën genereren om maximaal rendement te halen uit netwerken, relatiebeheer en sales. 

Programma

09.30 uur | inloop en registratie
10.00 uur | start plenaire sessie 
10.30 uur | dialoogtafels "Royal Upselling"​
12.30 uur | lunch, vrij netwerken en bezoeken PON Collectie

Voor wie

Deze bijeenkomst is ideaal voor directeuren, commercieel / sales / accountmanagers en zelfstandig ondernemers. 

Locatie

Deze netwerkbijeenkomst zijn we te gast bij Pon Luxury & Performance Cars - powered by Porsche Centrum Leusden. Ga  in dialoog met andere ondernemers tussen de mooiste Porsches, Bentley's en Lamborghini's. In de pauze en na afloop kan je in alle rust de Pre-owned Showroom en Ben Pon Collectie bezoeken. Bovendien kunnen we door de ruime omvang van deze exclusieve locatie de RIVM Richtlijnen uitstekend hanteren en zorg dragen voor jouw gezondheid.

Toegankelijkheid

De locatie is toegankelijk voor minder validen. De netwerkbijeenkomst bevindt zich op de begane grond. Er is een minder-valide parkeerplaats voor de deur en de locatie heeft speciale toilet voorzieningen beschikbaar. Andere wensen? Laat het ons vooral weten!

Covid

Deze netwerkbijeenkomst is volledig ingericht de geldende richtlijnen van het RIVM. De gezondheid van onze relaties staat voorop. Daarom verzoeken wij ook om zelf voldoende afstand te houden en regelgeving te respecteren.

Praktische info

  • Voor ondernemers (met personeel)  die succesvoller willen worden.
  • Maximaal 18 personen, meld je dus snel aan.

 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.