Design & Advies

Netwerkgids Nederland helpt businessclubs, ondernemersverenigingen, brancheverenigingen, beroepsorganisaties, eventmanagers en bedrijven om succesvolle community 's, netwerkbijeenkomsten en zakelijke evenementen te ontwikkelen. 

 

  • Programma ontwikkeling netwerkbijeenkomsten, zakelijke evenementen, relatiedagen, teambuildings of personeelsuitje
  • Uitvoeren van unieke verbindende activiteiten om netwerken op jouw evenementen te bevorderen
  • Effectief besturen van een netwerkorganisatie
  • Netwerkmanagement; verbetering marketing, communicatie en sales strategie
  • Strategische sessie; ledentevredenheid
  • Inkoop (locaties, sprekers, activiteiten, netwerkapps e.a.)
  • Masterclass Netwerken voor jouw gezelschap

 


Specialiteiten

Netwerkbijeenkomst in de natuur


Netwerkgids Nederland heeft een eigen outdoor locatie,  centraal gelegen in Nederland. De prachtige bossen van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en het uitzicht op het historische Maarten Maartenshuis vormen het decor voor een prachtige dag uit vol Outdoor Netwerk Challenges met jouw netwerkclub, team of ander gezelschap.  In te zetten als netwerkbijeenkomst, personeelsuitje, teambuilding of als vergaderbreak tijdens jouw verblijf op Hotel Conferentiecentrum Landgoed Zonheuvel.

Netwerkbijeenkomst in de autosport


De (inter-) nationale auto- en motorsport is een ideaal decor voor een effectief netwerkevenement. Combineer het geweld van prachtige races met verschillende verbindende en interactieve meetings in en buiten de paddock. Van zelf rijden tot aan een wandeling met verhaal over het circuit. Wij creëren een netwerkdag om nooit te vergeten in samenwerking met verschillende partners in binnen- en buitenland. 

Masterclass Netwerken


Waar en hoe netwerken? Rens Tanis, eigenaar van Netwerkgids Nederland, neemt je in circa 1,5 uur mee op een interactieve reis door de wondere wereld van zakelijk netwerken. Zijn 
ervaringen resulteren in prachtige verhalen met unieke tips. Deze worden afgewisseld met praktische en creatieve verbindende activiteiten (waaronder handlezen, netwerk bingo, lead generator, meet 'n eat) zodat jouw gezelschap altijd met nieuwe contacten en netwerkvaardigheden naar huis gaat.

Strategische Sessie


Met een Strategische Sessie van Netwerkgids Nederland ontdek je als bestuur / manager wat jouw leden concreet verwachten van jouw netwerkorganisatie. Dit levert waardevolle bouwstenen op voor je toekomstige programmering en een hogere opkomst bij bijeenkomsten en ledentevredenheid.

Netwerkgids Roundtable

 

Ga met jouw netwerk, team, klanten of collega’s op interactieve wijze in dialoog onder leiding van Netwerkgids Nederland. Bespreek actuele vraagstukken over bijvoorbeeld het nieuws, jouw branche, marktontwikkelingen of bedrijf op informele wijze met elkaar en genereer snel nieuwe ideeën en inzichten.


Referenties

Onze expertise over zakelijk netwerken hebben wij onder andere ingezet voor: