Tip: Perspectief Bestemming Heuvelrug 2030 RBT Heuvelrug & Vallei

Regionaal Bureau voor Toerisme Heuvelrug & Vallei (RBT)  is specialist voor de gebiedsmarketing van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. Met 600 regiopartners in de gastvrijheidsindustrie, 9 gemeentes en de provincie Utrecht wordt hard gewerkt aan om dit gebied vitaal te houden voor bewoners, bezoekers en organisaties. 

Promotie via het RBT

Bijna 1.000.000 mensen vinden via de website opdeheuvelrug.nl waardevolle informatie voor een dagje uit of vakantie. De website bevat een actueel overzicht aan locaties waar je kan eten, drinken, slapen en recreëren.  Ben je als ondernemer actief in de cultuur, recratie en toerisme in deze groene regio? Voor een lage investering, heb je veel bereik. Niet alleen online, maar offline via de 110 VVV Informatiepunten. Klik hier voor diensten op de website van het RBT. 

Perspectief Bestemming Heuvelrug 2030

Tijdens de officiële opening van het toerisch seizoen 2022 heeft het RBT een update van het Perspectief Bestemming Heuvelrug 2030 uitgebracht. Naast de strategische agenda van het RBT, bevat dit document waardevolle marktinformatie over bijvoorbeeld doelgroepen, demografische ontwikkelen en stand van zaken in de toeristische en recratieve branche. Handig naslagwerk om jouw onderneming op korte en lange termijn een richting te geven. Klink hieronder voor de online versie of download de .pdf.

 

Bron en afbeeldingen: RBT Heuvelrug & Vallei


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.