Netwerkgids ontvangt een Grabby

Netwerkgids Nederland is sinds vorige week de gelukkige eigenaar van een Grabby. Een geweldige netwerk innovatie om snel en effectief gegevens uit te wisselen tijdens bijvoorbeeld netwerkbijeenkomsten. De overhandiging is tevens het startschot voor een mooie samenwerking tussen beide organisaties. En dat resulteert toevallig in voordelen voor onze klanten en relaties.

De Grabby combineert de charme van het offline netwerken met de digitale mogelijkheden. Dit PVC of houten visitekaartje verwijst nieuwe connecties via de geïntegreerde NFC-chip of de QR-code in het design door naar een volledig gepersonaliseerd profiel. Niet alleen kunnen nieuwe connecties jouw contactgegevens, foto, logo, socials, etc. bekijken, deze kunnen ook direct in de telefoon worden opgeslagen (meer informatie). 

Op Landgoed Zonheuvel kreeg Rens Tanis uit handen van eigenaar en bedenker Mike Forsch, de kaart overhandigd. “Naast het feit dat deze tool echt een bijdrage levert aan effectief netwerken, is het bijzonder dat ook de jonge generatie het 'good old networking' op de kaart heeft staan. Het enthousiasme van Mike is aanstekelijk en zijn product is mijn inziens een uitstekend voorbeeld van een broodnodige impuls die de netwerkbranche nodig heeft”.

Maak je gebruik van onze consultancy of heb je een netwerktraining gevolgd? Vraag dan bij ons de unieke code aan en ontvang bij bestelling van jouw Grabby speciale extra's. Bekijk alle voordelen en bestel mogelijkheden van de Grabby op grabby.nl.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Mike
13 dagen geleden

Rens, nogmaals bedankt voor het toffe gesprek. We kijken enorm uit naar onze samenwerking!