Nationale Netwerk Agenda is gestart

Netwerkgids Nederland ondersteunt ook externe initiatieven die het zakelijke netwerken innoveren. En er is een nieuw platform geboren die netwerkorganisaties absoluut verder kan helpen. De Nationale Netwerk Agenda helpt netwerkmanagers (van een businessclub, ondernemersvereniging etc.) met reclame en promotie. 

Zakelijke netwerken gaan noodgedwongen online en er ontstaan spontaan nieuwe online netwerken. Er vallen leden af en aan de andere kant zoeken ondernemers ook netwerken op om zich te verenigen. Vergeet niet de bedrijven en organisaties in de periferie van de zakelijke netwerken. Locaties, cateraars, trainers, noem maar op. Ook zij zien de noodzaak om de banden aan te halen.

​De Nationale Netwerk Agenda is het uitgelezen platform om ondernemers, B-to-B netwerken, brancheorganisaties, webinar-aanbieders, businessclubs en netwerkgerelateerde bedrijven/organisaties samen te brengen en te verbinden. De Nationale Netwerk Agenda is actueel en informatief. Hier wil je staan en gezien worden. Neem snel een kijkje op www.nationalenetwerkagenda.nl


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.