Meetings Royal Upselling en RBT verplaatst

Naar aanleiding van de persconferentie van 28 september met de nieuwe maatregelen, hebben Netwerkgids Nederland en haar partners besloten beide netwerkbijeenkomsten, op respectievelijk 2 en 27 oktober 2020, te verplaatsen naar een andere datum in 2021.

Zowel de Netwerkmeeting Royal Upselling (i.s.m. Netwerk Business Diner en Porsche Centrum Leusden), als de RBT Netwerkbijeenkomst Zakelijk van het Regionaal Bureau Toerisme Heuvelrug & Vallei hadden volgens de geldende maatregelen plaats kunnen vinden. Echter. Als we met zijn allen het Coronavirus proberen in te perken, levert het 'live' netwerken van een grote groep mensen op dit moment geen bijdrage aan deze doelstelling. Hoe klein de kans op besmetting dan ook. De gezondheid van onze netwerkrelaties heeft voor ons prioriteit.

​Zodra het organiseren van grote netwerkbijeenkomsten weer goed mogelijk is, gaan we met plezier mens en bedrijf met elkaar in contact brengen. Hou daarom de Netwerkgids social media en onze nieuwsbrief in de gaten voor de nieuwe data en evenementen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.